Tuesday, November 16, 2010

Selamat Hari Lahir Pak Long!

Ramai betul orang tulis ayat-ayat ucapan pada dinding FB saya hari ni.  Terima kasih saya ucapkan...;)

Tiada kek hari lahir - takpe
Tiada parti buih hari lahir - takpe (ingat budak kecik ke?)
Tiada cuti umum - takpe
Tiada insan istimewa untuk menyambutnya bersama - eleh, takpe..
Tiada hadiah hari lahir - takpe
Sebab saya ada hadiah yang lebih istimewa yang baru hadir semalam, iaitu anak buah pertama saya! Oh, sangat teruja!

Eh, macam dengar dia cakap sesuatu la....
"Selamat Hari Lahir Pak Long!"

33 comments:

Sky0ne said...

selamat hari lahir!! :D

Lan Bingka said...

terima kasih..;)

yott said...

sgt comeii..
slmt hari lahir jgk..:)

Lan Bingka said...

yott: buat saya geram..hehe
terima kasih! ;)

yonna said...

happy belated birthday,bro! tak dpt anak lagi,dpt anak buah pun ok ape :p haha

iyllienaz said...

so cuteee!! lelaki ke perempuan??
sama ngan your birthdate ke?
btw, happy birthday!!

zirconia said...

selamat hari lahir lan. selamat hari raya dan tahniah juga :D

Lan Bingka said...

yonna: thanks yonna..;) dapat anak buah pun dah happy..;p

Lan Bingka said...

iyllienaz: perempuan..:) dia lahir awal sehari.. thanks! ;)

Lan Bingka said...

zirconia: terima kasih! ;p

cik yam said...

selamat hari lahir yer..semoga panjang umur..amin..

annfrendly said...

hikss..
besday lan rupenye..
selamat hari lahir..
semoga murah rezeki, panjang umo, sihat selalu, gembira & bahagia sentiasa. Amin.

Lan Bingka said...

cik yam: thanks! ;p

Lan Bingka said...

annfrendly: amiinn.. terima kasih ;p

meowwmania said...

alolo...comelnya

hepi birthday n selamat hari raya :)

Lan Bingka said...

meowwmania: comel kan..;p
thank you.. selamat hari raya aidiladha..;)

Atiqah Ahmad said...

selamat hari lahir.

semoga panjang umur, murah rezeki. :)

Lan Bingka said...

Atiqah: terima kasih! Amiinn..;)

Mohd Shahrul Hafizi said...

Comel gilerrr! Lepas ni terjejaslah ko. Anak buah ko akan rampas awek-awek ko. Hahaha.

Selamat Ulangtahun Kelahiran buat ko & Selamat Hari Lahir buat anak buah.

maCy said...

oh tahniah bingka!

dan selamat ari lahir buat both of you ;D

Lan Bingka said...

Shahrul: waa, ramainya awek aku..
thanks a lot! ;)

Lan Bingka said...

terima kasih maCy! ;)

+qAsiH naDiRa+ said...

tu anak buah lan ke?cumel nye dia~selamat hari lahir k!

Lan Bingka said...

qasih: haah, cumel bangat..;p
terima kasih! ;)

eL said...

Eh eh...happy belated 21st birthday tau! Ok, tinggalkan kisah orang yang dah lama lahir.

Nak tanya pasal yang baru lahir ni pulak...namanya siapa?

Sama macam Alya & papa dia, Alya lahir sehari awal dari tarikh lahir papa dia. Actually sebelum Alya lahir, papa dia suruh mama dia tahan supaya dia lahir esoknya, sama dengan tarikh lahir papa dia. Ada ke boleh tahan-tahan orang nak bersalin.

touya said...

nanti confirm senang nak ingat birthday korang berdua .. dekat-dekat

Lan Bingka said...

eL: thanks! bagus2..anggap je saya baru 21 tahun..hehe.

namanya 'irisha zara'..:)

Lan Bingka said...

touya: boleh sambut sama2..;)

tia said...

happy bufffdaayy pak long!
hiks!

Lan Bingka said...

thanks tia! ;)

Mohd Shahrul Hafizi said...

Tak ramai ke awek ko Lan? Hehehe. Ke ko simpan buat stok? Kidding! :P

Lan Bingka said...

Shahrul: mana ade..harap2 terjumpa la nanti..;p

Halia Kentang @ Annpaan said...

comel nyer bby ni:)