Wednesday, January 11, 2012

Johara

Barulah terasa nak dengar Era di waktu pagi.

10 comments:

Atiqah Ahmad said...

saya setia dengan sinar.fm. :)

Lan Bingka said...

Atiqah Ahmad: saya beralih ke era buat seketika, tukar mood. tapi sinar tetap di hati..;)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

bes eh era pg2 lan?

Lan Bingka said...

syafawani: ada johan best la..;p

iKhRam said...

yup
seronok jugak dgn diorang ni.. hahaha

Lan Bingka said...

iKhram: ok la kan, boleh tergelak dengar.. ;)

c'axoera said...

tak pernah dgr lagi huhu salu layan fly ajer


http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/www-14-wednesday-wild-cute-guest.html

Lan Bingka said...

c'axoera: lepas phat fabes & ben dah takde kat fly, saya dah jarang dengar.. :)

~Nana BamBam~ said...

suka dengan lawak johan kat johara..hehehhe :P

Lan Bingka said...

Nana BamBam: idea dia macam2.. laju je keluar dari mulut..hehe