Monday, January 9, 2012

Buatlah macam tu

Kamu nak tahu, hari tu masa nak balik kerja ada kereta halang kereta saya. Disebabkan dah memang masa untuk pulang, saya tunggu je la kejap. Malas mau tekan hon buat bising. Hon saya bukan kuat sangat pun bunyinya, silap-silap bunyi kentut kamu lagi kuat. Itu pasal saya jarang guna, paling kuat saya usap-usap je.

Dalam 15 minit kemudian barulah tuan punya kereta tu keluar. Cantik betul perangai dia. Hidupkan enjin kereta dan berlalu macam tu je.

Kak, kat dalam kereta saya ni ada satu sampul surat. Kat atasnya tertulis nombor telefon saya. Bila sekali-sekala saya menghalang kereta orang, saya akan letak atas dashboard. Akak buatlah macam tu.

Hari tu ada seorang Pak Arab call saya, dia bagitahu dia nak keluarkan kereta. Alaaa... 

14 comments:

eL said...

perempuan memang macam tu...errrrr

Lan Bingka said...

eL: sombong la akak tu..

maCy said...

betul. susah orang yg pentingkan diri..

~Nana BamBam~ said...

kalau ye pon mintak maaf la..ish2..

Kujie said...

bukan kak jie ye dik... hihi

Lan Bingka said...

maCy: menyusahkan orang.. takde adab plak tu

Lan Bingka said...

Kak Jie: saya tahu akak tak macam tu..;)

Lan Bingka said...

Nana BamBam: bila dah dekat tu pandang pun tidak..grr

zirconia said...

err..kenapa entri nie ada label 'jodoh'? hikssss~

p/s: saya pun selalu buat macam lan :D

Lan Bingka said...

zirconia: bagus la awak ni, teliti. saya mengharapkan yang call tu bersifat lebih feminin...;p

+qAsiH naDiRa+ said...

penah aritu pun kete kwn kene block~penat cari empunya kete~dia x tggal pun no tepon~terus je block kete kami~huhu~

zi wahid said...

dah call tp tak angkat. alasan enset duk dlm poket yg dipenuhi duit berkepuk2 agknye smapai halang line telefon dia. terpksale melangut tunggu smpai dia dtg...hellowww igt kami xdak keje len ke nk melangut kt tmpt parking?
erk.. boleh ke komplem kat sini?

p/s: dia yg dimksudkan itu adalah lelaki ye.

Lan Bingka said...

qasih: kalau parking tempat pegawai/prof memang selalunya kena block..hehe

Lan Bingka said...

zi wahid: boleh je nak komplen kat sini..;) tak patut tu, siku je..