Wednesday, August 24, 2011

Jejak pengikut

Pernah check tak macam mana rupa profile kamu bila orang klik pada wajah kamu yang comel-comel tu?

Betul ke follow ni? ^_^

Ada profile yang takde link macam kat atas ni. Ala, tak best la pijer..

Jadi, sebelum follow mana-mana blog, dan sebelum dengan lajunya klik 'follow this blog', klik la dulu pada 'more options'.

Kalau takde link, klik la pada 'add links' dan masukkan link kamu di situ.

Sekarang, bila orang klik pada wajah kamu di ruangan follower, barulah ada link ke blog kamu. Kan lebih manis tu. ;)

Bila dah masukkan link, maka ia akan disimpan dalam profile kamu. Jadi tak perlu nak masukkan setiap kali nak follow.

10 comments:

meowwmania said...

ha'ah kan..tp kdg tu malas nk key-in caneee :D

Lan Bingka said...

meowwmania: haip, jgn malas.. lagipun benda ni buat sekali je..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

betoi la followw :D

Lan Bingka said...

Syafawani: bagus la kalau betoi..;D

hanumHae said...

oooo macam tu rupanya..kna check betoi2 pas ni..ehehe :)

Lan Bingka said...

hanumhae: ye, macam tu..hehe

Cik Bell said...

oo.camnie ker..? okeh2..check balik..

Lan Bingka said...

Cik Bell: kalau ada link, baru senang orang nak lawat kita pulak.. :)

Liza @ Adzriel AB said...

nampak profile picture kak liza le dlm tu.

Lan Bingka said...

Kak Liza: tahniah..anda bertuah ;)