Friday, February 18, 2011

MMS perli



Sekuntum mawar merah.. Tanda tulus cintaku.. Hanya untukmu..

Saya dapat MMS percuma lebih kurang macam ni sempena Hari Valentine yang lalu. Boleh tak jangan hantar pada orang yang single? Benci aar perli-perli macam ni.. 

23 comments:

Kujie said...

apasal tak forward kat kak jie..hehehe

kesian tau tak de sapa bagi pun hiks!

Kujie said...

erk..belum habis lagi
nak tambah

kadang2 status 'single' tu bukan betul2 solo, saja untuk 'play safe'
masih proses 'mengenal hati budi'

hehehe..pheeewit!

seronoknya usik org pagi2 ni

Lan Bingka said...

Kak Jie: hehe..tak forward kat sesape pun..;)

menyampah..;p

meowwmania said...

single kerr?? hehee....

Lan Bingka said...

meowwmania: tak la, solo..;p

cik ungu said...

sbnrnye single itu best okeh!

Lan Bingka said...

cik ungu: jika berdua itu lebih banyak memeningkan kepala, memang lebih baik single..;)

eL said...

LOL. Mana la org tu tau yang dapat tu single atau solo. Saya selalu dapat "I love you" la, "I miss you" la...nak hantar kat sape? Kang mak kata tebiat pulak kalau hantar kat dia. Kalau deepavali depa hantar gambar kelapa(!)

Lan Bingka said...

eL: saya tahu diorang tak tahu.. tapi saja nak rasa tak puas hati gak..;)

tetap benci..;p

iyllienaz said...

alaa..jual mahal lagi..lepas tu dandan nak touching..haha

Lan Bingka said...

iyllienaz: mungkin kena buat sale..haha

Balqish Shafiqa Bajury said...

incik bingka, rasanya siapa yang send ye?

Lan Bingka said...

Balqish: en. maxis..;p

Ann said...

itu tanda tak lame lg nk jmpe someone special kot hehe

Seri said...

haha

Lan Bingka said...

Ann: bagus la kalau macam tu..hehe

Lan Bingka said...

Seri: huhu..;p

+qAsiH naDiRa+ said...

hehehe~2 bukan perli 2 lan~dia suruh awk cari cepat2 la~jgn menyinglekan diri je~hehehe~

Lan Bingka said...

oo..itu maksudnya. baiklah..saya faham..;p

+qAsiH naDiRa+ said...

bagus2~lepas ni kalau dpt lg mesej berunsur macm 2,cepat2kan mencari~hehehe~

Lan Bingka said...

qasih: hmm..pencarian yg penuh misteri..;p

Adzriel AB said...

ala..rilek le... ada la sang puteri menunjukkan diri nanti. kasi suspen je tu.

Lan Bingka said...

Adzriel: ok rileks..huhu