Tuesday, January 25, 2011

Kosong

Ni kenapa ni?


Hmm...klik klik

heavy rain in my place..(?)

Tu je.. Motif?

* Tak baik mainkan perasaan orang tau..

20 comments:

zirconia said...

eh ada gak eh macam tu lan?

Lan Bingka said...

zirconia: haah, pelik kan..

meowwmania said...

lorr...

takdek keje kot

Lan Bingka said...

meowwmania: bikin keliru..

Sky0ne said...

tak baik betul...kesian ko bro...hahah

Lan Bingka said...

SkyOne: tu la, takkan BW kot..

Ann said...

pelik....motif?

yott said...

erkk...mmg pelik

Lan Bingka said...

Ann: harap takde lagi..

Lan Bingka said...

yott: entah orang yg dikenali ke tak..hmm

+qAsiH naDiRa+ said...

hahahahaha~mmg empty giler 2 wak~dia suh awk bawak barang masuk kot~hehe~

Lan Bingka said...

qasih: huhu.. apa tujuan dia buat blog nih..;p

yonna said...

ok blur gila ni bro haha

Lan Bingka said...

yonna: memang buat orang blur.. tu yg nak tau motif tu..;)

+qAsiH naDiRa+ said...

2 y dia xde motif 2~dia suh awk ajar kan la 2 kot~hehehe~licik!

eL said...

Ada hati yang tercedera ke? LOL. Cuba letak cursor kat setiap huruf EMPTY tu. Ada pages tak? Ada setengah orang buat page dia macam tu. Dalam setiap huruf tu ada page yang berlainan. Salah satu huruf tu, ada blog dia. Ce try test. Kalau takde, makcik pun tak tau nak cakap apa.

maCy said...

eh. ade niat tu. lan je dpt. hik3

Lan Bingka said...

eL: waa..makcik memang hebat la! ;p

Lan Bingka said...

maCy & qasih: ada page rupanya..ceh

Mohd Shahrul Hafizi said...

Peminat ko tu. Hahaha.