Monday, August 9, 2010

Did you mean it?

Hari ni jumlah follower blog Bingka menginjak ke angka 100. Ada orang yang bagi hadiah kepada follower ke 100. Saya tak buat begitu. Tak adil kepada orang yang lebih awal menjadi follower. Kalau nak bagi, kena bagi kepada semua. Tapi itu pun tak adil sangat. Ada orang tekan butang follow dan betul-betul follow. Ada orang tekan butang follow dan menghilang, yang penting followernya jadi ribu-ribu. 

Apa pun, terima kasih banyak-banyak kepada semua yang betul-betul follow tak kiralah tekan butang follow ke tak.

Bingka: suka dengar Sinar FM...i follow!

25 comments:

yott said...

setuju dgn...> betul-betul follow tak kiralah tekan butang follow ke tak

Lan Bingka said...

yott: kan..kan.. yg silent reader pun tak tekan butang follow..tapi patut dihargai juga..;)

Kujie said...

Kak Jie follow - kadang2 baca kat Google Reader dan biasanya singgah di ruangan komen.

jadi follower tanpa fizikal butang le kot

Lan Bingka said...

Kak Jie: saya lebih suka yg macam akak, tak tunjuk follow tapi follow..

thanks kak..saya pun follow blog akak, cuma mungkin tak sempat nak komen pada semua entri..

Faizul said...

Tak tau pon ada butang Follow...

Lan Bingka said...

Faizul: hehe..takde hal la. fokus je dgn larian ko ;p

meowwmania said...

wahh udah ke-100 yer, tahniah!

i pollow coz i loike~

Ann said...

kalo pgikut ribu riban tp ramai yg mghilang...xbest jgk kan

Lan Bingka said...

meowwmania: thanks..saya amat menghargainya :)

Lan Bingka said...

Ann: nak buat camne kan, takleh paksa..;) selamat berpuasa :)

el said...

Yes, I did mean it(!) :-)

fndrocka said...

Alaa...bagi je la..byk lak alasan..huhu.

Atiqah Ahmad said...

sinar pagi. i follow~

my faveret ever! hahha. :D

Lan Bingka said...

eL: thank you very much!! :)

fndrocka: baik tak alasan..hehe

atiqah: sentiasa menceriakan pagi saya..:)

yonna said...

dah hilang fungsi widget followers tu sebenarnya. ada yang berlumba2 siap utk dptkan followers yg ramai. gila pathetic. hihi.

hari2 dtg sini. sebab kat gugel reader blog bro dpt baca skerat je T___T

Lan Bingka said...

yonna: betul tu.. geng2 gila follower ni tak ambil pot pun pasal entri kita, tau datang tekan follow je..

thanks yonna! selamat berpuasa.. :)

hentakbelipat said...

ok sila kembang hidung sekarang..jap lagi aku tmbah follower kau

Lan Bingka said...

hentakbelipat: terima kasih.. da lama follow blog korang..:)

annfrendly said...

setuju sangat.. kekadang ada yang follow pastu ilang.. hihi..
terima kasih ya sebab rajin jengah blog saya yang tak seberapa..

~Selamat menjalani ibadah puasa~

Lan Bingka said...

annfrendly: terima kasih juga sebab sudi singgah di blog saya..

selamat berpuasa! ;)

maCy said...

maCy folo dan datang.. tapi err, banyak juga hilang.. maaf! huhu

Lan Bingka said...

maCy: takpe, saya perasan maCy ada gak menjenguk sekali-sekala..ok la tu..:)

Kujie said...

bila kita dah berbuhungan secara tetap dan lama... mengharap balasan di kunjung atau difollow semula tidak sekali... antara kita dgn dia ada rasa yang manis sehingga kita tak mengharap kepentingan diri.

tak kecil hati kalau tak di balas kunjungan kerana kita memahami

Lan Bingka said...

kak jie: betul tu kak, semua tu datang dgn sendiri.. takyah nak suruh org follow kita..

Mohd Shahrul Hafizi said...

Aku follow ko bro. Peace!