Friday, January 2, 2009

Sambutan malam tahun baru

Kamu semua ke mana pada malam Khamis lepas? Tak keluar ke? Ataupun lebih senang duduk di rumah? Dulu ada juga saya keluar ke tempat-tempat yang mengadakan sambutan tahun baru. Tapi sekarang dah malas rasanya nak bersesak-sesak. Pada pukul 9.30 malam saya hanya keluar minum bersama dua orang kawan (Lan & Fezol) dan pulang ke rumah pada pukul 11 malam. Tenang je, tak payah nak berserabut kepala. Sampai di rumah sempat la saya menonton tv sekejap, melihat kemeriahan sambutan di Dataran Merdeka. Sebelum pukul 12 saya dah tertidur...lagi la tenang. Bila menonton berita pada 1 Januari 2009 (semalam) , macam-macam hal berlaku pada malam tahun baru. Dengan penangkapan remaja lelaki dan perempuan dalam bilik hotel, penangkapan pembaca berita dan artis dalam pesta seks, penangkapan mat rempit dan beberapa kemalangan maut. Ish..ish..ish..

5 comments:

Emblem of Purity said...

tu berita yang diberitakan pada kita dan kita tau. yang kita tak tau? banyak lagi agaknya eh...

Lan Bingka said...

Emblem of Purity: betul la tu.. macam-macam hal yg berlaku sebenarnya..

eedany said...

saya tengok cerita seram di astro aruna...

tapi kat KK ni tarak ada apa2 best bah.

Baik lefak di rumah jerrr...kan?

Happy weekend lan! tak kuar dating ke?

:)

Lan Bingka said...

eedany: happy weekend!

erk..x kuar la..kesian kan..;)

kujie said...

nak tgok bunga api bkn lagi keseronokkan.... apa ye sy buat mlm tu?

oooo....turun dr cameron, jumpa klien di subang jaya, solat di sungaii buloh, lepas maghrib baru balik..smapai rumah 9.15,

opp...lupa..mlm tu hntr msg utk seorg kawan yg sambut harijadi...sesaknya coverage ...